Usein kysyttyä

Kuuluuko palveluunne myös ilta- tai viikonloppupäivystys? Veloitetaanko lisämaksuja?

Normaali toimitusaika on arkipäivisin. Lavoja toimitetaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta sovithan siitä etukäteen. Normaalin toimitusajan ulkopuolella tapahtuvat lavan viennit ja noudot ovat lisämaksullinen palvelu.

Mitä rakennusjätelavalle saa laittaa?

Rakennusjätelavalle saa laittaa normaalista rakentamisesta ja purkamisesta syntyvää jätettä pois lukien ongelmajätteet, joihin kuuluvat mm. painekyllästetty, asbesti, öljyt ja maalit, elektroniikka, autonrenkaat, akut ja elintarvikkeet.

Mitä puujätelavalle saa laittaa?

Puujätelavalle saa laittaa tavanomaista puujätettä ja puukuitulevyä. Painekyllästettyä ei saa olla joukossa. Jos kuorma sisältää painekyllästettyä puuta, lähes poikkeuksetta koko kuorma luokitellaan sellaiseksi ja veloitus tapahtuu vastaavan hintaluokan mukaisesti.

Mitä haravointijätelavalle saa laittaa?

Haravointijätelavalle saa laittaa haravointijätettä, muttei puiden runkoja tai kantoja, maa-aineksia tai kiviä. Jätteet tulee olla lavalla vapaasti eivätkä jätteet saa olla pakattu muovisäkkeihin tai vastaaviin pakkauksiin.

Mitä sekajätelavalle saa laittaa?

Sekajätelavalle saa laittaa jätettä pihojen ja kiinteistöjen siivoamisesta. Jos sekajätelavalle laitetaan esim. auton renkaita tai elektroniikkaa, peritään näistä maksu erillisen hinnaston mukaisesti kappaleittain. Sekajätteisiin ei saa laittaa: painekyllästetty, asbesti, öljyt ja maalit, elektroniikka, autonrenkaat, akut ja elintarvikkeet.

Mitä painekyllästetyn puun lavalle saa laittaa?

Nimensä mukaan se on tarkoitettu painekyllästetylle puulle ja siinä ei saa olla muuta.

Kuinka täyteen lavan saa kuormata?

Pääsääntöisesti lavan saa kuormata laita korkeuteen.

Voinko maksaa luottokortilla tai käteisellä siinä yhteydessä kun kuski hakee lavan?

Lopullinen veloitettava summa tiedetään vasta jäteasemalle punnituskuitin perusteella. Niinpä maksutapana on aina lasku.
TILAA 24/7
Vaihto- ja roskalavat